Ett år har gått sedan vi sist besökte grottan bland de jämtländska fjällen. Ett år som ägnats åt otaliga möten, planering och förberedelser. Förväntningarna i år har varit stora, kanske större än vid någon tidigare expedition. Det är därför vi med självklar besvikelse tvingas konstatera att grottan kommer att få vänta ytterligare ett år – Expedition Bjurälven 2012 ställs in.

Anledningen till detta är mycket enkel – olyckliga omständigheter har gjort att flera expeditionsmedlemmar tvingat avsäga sig sin medverkan i årets expedition och i ett projekt där varje medlem har en nyckelroll går det inte längre att genomföra årets planerade utforskningar med bibehållen säkerhet.

Vi vill passa på att rikta ett stort tack till alla er som med intresse följer och stöttar oss i vårt arbete med att utforska Bjurälvsgrottan, inte minst alla våra sponsorer som år efter år ställer upp och gör expeditionen möjlig. Vi lovar både oss själva och er alla att Expedition Bjurälven 2013 kommer bli något utöver det vanliga.

Expedition Bjurälven 2012

Leave a Reply